qui som?

Nirvan és professor de ioga Integral, facilitador de meditació, ioga dervish, instructor de Danses Sagrades de Gurdjieff. 

Interessat des de sempre pel Significat Real de la vida sinicia en el camí de recerca amb el Mestre de ioga Jaume Turrà ( línia Antonio Blay) formant-se en Ioga Integral i Psicologia de lauto-realització . Continua estudiant amb lantropòleg i Mestre de Vida  J.M. Fericgla sobre el xamanisme, els Estats modificats de Consciència,  la música i la  psicoteràpia. Entra en contacte amb el Quart Camí i les Danses Sagrades de Gurdjieff a través dUttam Modenes , font de la seva inspiració. Simultàniament saproxima a la línia de ioga Satyananda amb Swami Digambarananda. Master en Sadhana Sintesis: kundalini ioga clàssic i kriya yoga. Així mateix beu de les fonts del ioga dervish i nadi ioga de Selim Aissel, Eufonia Gestual de Samadeva. Durant tots aquest anys destudi coneix puntualment a diferents mestres i sinteressa per diverses disciplines, totes elles nodrint una visió amplia del ioga. Master en Hatha ioga integral i Kriya yoga integral amb Saranagati i Mataji, grans investigadors i renovadors, linia d'Aurobindo. Els darrers 14 anys ha dirigit diversos grups de ioga, meditació i Moviments de Gurdjieff contribuint a difondre les Ensenyances que ha rebut i continua rebent.

 

 

"L'ésser humà és un pont, no és quelcom finalitzat, ha d'esdevenir més gran, reflectint saviesa, bondat, bellesa... aquest és el nostre esforç, som participants actius de levolució”.

                                                                 Nirvan
Nirvan